+358442148168 kouvola@svk.fi

NUORET AIKUISET

TOISINAAN SUNNUNTAISIN KLO 17.00

KOUVOLAN VAPIKSEN NUORET

Kouvolan vapiksen nuoret on perheenomainen yhteisö. Meitä yhdistää rakkaus Jumalaan, ihmisiin ja hyvään ruokaan. Kokoonnumme yhteen perjantaisin nuorteniltoihin klo 19. Illat pitävät sisällään opetusta, rukousta, yhdessäoloa ja kokkailua. Välillä myös ylistetään Jumalaa yhdessä. Nuortenillat on suunnattu pääasiassa 13-20-vuotiaille. Nuorten toimintaan kuuluu myös leirejä, retkiä sekä tapahtumia. Näistä huudellaan erikseen nuorten whatsup ryhmässä. Liity whatsup-ryhmään laittamalla viestiä numeroon 040-751 4570. Voit myös seurata meitä instassa @kvlvapisnuoret.

Tsekkaa alhaalta Espanja Aktio Hola! 5/2019

NUORET AIKUISET

Nuoret aikuiset kokoontuvat kodeissa noin 2 kertaa kuussa. Nuorten aikuisten illassa on aluksi aina opetus, minkä jälkeen rukoillaan, syödään ja jutellaan yhdessä. Illat on suunnattu sekä opiskelijoille että työssä käyville yli 20-vuotiaille nuorille aikuisille.

Oot lämpimästi tervetullut mukaan! 🙂

Lisätietoja: Nuorisopastori Reija Nieminen 040-751 4570

#KOUVOLANVAPIS

Nuoret ja ruoka

Jeesuksellakin oli nälkä, meilläkin on toisinaan 🙂

Matkalla maailmalla

Lähetyskäskyä todeksi eläen…

Tapahtumia

Meitä on oikeesti aika paljon #SuuriMissio

Yläfemma leirit

Seurakuntia yhdessä tekemässä

Tapahtumia

#Yläfemma

Porukkaan mahtuu aina mukaan!

LAPSI JA PERHETYÖN TERVEISET

”Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä.”

Jeesus tahtoi ottaa lapset luokseen, ihan syliinsä asti, ja hän siunasi heitä. Tätä Jeesuksen mallia mekin haluamme Kouvolan vapaaseurakunnassa noudattaa. Lapset ovat meille tärkeitä ja haluamme toivottaa lapset ja koko perheet lämpimästi tervetulleiksi seurakuntaperheen yhteyteen. Lapset saavat näkyä ja kuulua kirkossa. Perheitä ja pieniä lapsia varten on kirkkosalissa oma ”olohuone”, jossa vanhemmat, isovanhemmat tai muut läheiset voivat lastensa kanssa istua jumalanpalvelusten ja muiden tilaisuuksien aikana. ”Olohuoneesta” löytyy leluja ja piirustuspöytä. Varsinainen lasten leikkihuone löytyy kirkkosalin vierestä. Leikkihuoneesta on suora videoyhteys tv:n kautta saliin.

JATKUU

Haluamme ottaa lapset toiminnassamme mahdollisimman hyvin huomioon. Toivomme, että lapsista olisi kiva tulla kirkkoon, että kirkosta voisi löytyä kavereita ja että lapset saisivat täällä oppia tuntemaan Jeesusta paremmin. Toivomme myös kaikkien seurakuntamme piirissä olevien aikuisten huomioivan lapsia. Tervehdithän myös heitä, kysythän heidänkin kuulumisiaan! Rukoile lasten puolesta. Jos haluat, voit pyytää Jumalaa osoittamaan jonkun tietyn lapsen, jonka puolesta voisit rukoilla tai jolle voisit olla hengellisenä isänä tai äitinä. Me vapaaseurakunnassa unelmoimme uudesta Jumalaa rakastavasta sukupolvesta! Me kaikki voimme osaltamme olla rohkaisemassa ja nostamassa tätä uutta sukupolvea. T. SANNA

KELO VERSOJEN PARTIOHUUTO! Kelo versot ovat vapaakirkollinen partioliike. Partio on lapselle erinomainen ja kohtuuhintainen elämyksellinen harrastus.

KIDS ACTION NIGHT Järjestetään kirkollamme marraskuussa. Luvassa on huikea ilta, jossa lapset saavat kuulla rakastavasta Jeesuksesta. Toimintaa, iloa, naurua ja vakavia käänteitä. Illoissa käy n.100 lasta. Ilta on tarkoitettu 1.-6.lk

LAPSI- JA NUORISOTYÖSSÄ

Seurakunnassa kapellimestareina työskentelevät huikeat Reija & Sanna. Heidän pariinsa on hyvä tuoda tai lähettä perheen silmäterät. Heidän kanssaan työtä tekee myös joukko vapaaehtoisia vastuunkantajia seurakunnassamme. Parempaa saa kauan etsiä.

Reija Nieminen

nuoret fi39 8000 1970 0542 51       viite 6033
partio fi84 8000 1670 0672 64         viite 9001

Puhelin ja sähköposti