+358442148168 kouvola@svk.fi

Yhteyshenkilö: Terhi Kemppi

Sähköposti: terhi.kemppi@pp.inet.fi

Puhelin: 040-828 8685

Hanna Eriksson työskentelee ecuadorilaisen IPEE-kirkon palveluksessa Napon läänissä, Ecuadorin viidakkoalueella.

Työssä tarvittavan viidakkokichwan kielen opiskelun lisäksi Hanna on mukana Napo-jokivarressa toimivan seurakunnanistutustiimin työssä ja kouluttaa nuoria uskovia. Seurakuntatyön keskuspaikkana on Bellavista Altan intiaanikylä, johon on talkoilla rakennettu kirkkorakennus lisätiloineen.

Yhdessä ecuadorilaisen tiiminsä kanssa Hanna kartoittaa myös uusia tapoja levittää hyviä uutisia Jeesuksesta ja palvella viidakon kyläyhteisöjä.

Hanna tiedottaa työstään neljä kertaa vuodessa ilmestyvässä Viidakkopostissa, jota voi tilata hänen yhteyshenkilöltään Terhi Karuvadiyilta (terhi.kemppi@gmail.com, 040-828 8685).

Työssä on mukana myös Missio Ecuador ry, joka toimittaa nettiblogia ja Viidakon kutsu –lehteä. Niihin voi tutustua osoitteessa http://missioecuador.blogspot.fi/

Tehilat Yah -ystävyysseurakunta Israelissa

pastori Michael Yaron

Tehilat Yah on messiaaninen seurakunta Israelissa.  Seurakunnan johtaja, pastori Michael Yaron, tekee työtä yhdessä vaimonsa Mariannen ja monien muiden seurakunnan jäsenten kanssa. Yaronit kertovat seurakunnan toiminnasta lokakuussa 2017.

Seurakunnassamme on kolme uutta vastuunkantajaa. Boris ja Sasha ovat harjoitelleet Michaelin kanssa yli vuoden ajan. He ottivat molemmat vastuulleen pienryhmän kesän alussa. He myös auttavat siellä, missä apua tarvitaan.