LAPSET SU JUMALANPALVELUKSISSA KLO 11.00

MUSAPYHIS

Musiikkipainotteinen, leikkiin, soittoon, lauluun ja yhteiseen touhuun keskittyvä musapyhis järjestetään joka kuun ensimmäisenä sunnuntaina eli ehtoolliskirkon aikaan klo 11 alkaen. Musapyhis päättyy ennen ehtoollista, jotta lapset voivat perheidensä kanssa olla läsnä ehtoollisen vietossa.

Syksyn musapyhikset: 1.9, 6.10, 3.11 ja 1.12.

LASTEN KIRKKO

Kerran kuussa lapsille on oma lasten kirkko koko jumalanpalveluksen ajan. Lasten kirkossa tutustutaan Raamatun kertomuksiin erilaisia toiminnallisia ja havainnollistavia työtapoja käyttäen, lauletaan, soitetaan, askarrellaan, leikitään ja pelataan.

Syksyn lasten kirkot: 8.9, 20.10, 17.11 ja 8.12.

Koko seurakunta siunaa ja lähettää lapset ohjaajiensa kanssa musapyhikseen ja lasten kirkkoon pyhäkoululaulun siivittämänä jumalanpalveluksen alussa.

YHDESSÄ-JUMIKSET

Kerran kuussa järjestetään koko seurakunnan yhteinen Yhdessä-jumis. Yhdessä-jumiksissa kaikki, iästä riippumatta, ovat yhdessä kohtaamassa toisiaan ja Jumalaa. Lapset esittävät yleensä yhdessä-jumiksen alkupuolella jonkin musapyhiksessä opitun leikkilaulun seurakuntaväelle. Lisäksi lapsille on opetuksen aikana pieni askartelu tai muu puuha kirkkosalissa, lasten olohuoneessa.

Syksyn yhdessä-jumikset: 4.8, 22.9, 13.10, 10.11 (partiokirkko) ja 15.12 (joulujuhla).

MUSAPERHEKERHO

Musaperhekerho Taimi kokoontuu kirkolla pyhäkoulutilassa perjantaisin klo 10-12.00. Kerho alkaa aamupalalla, jonka jälkeen on yhteinen musiikillinen ohjattu hetki ja askartelua. Aikaa jää myös rennolle yhdessä ololle, ajatusten vaihtamiselle sekä vapaalle leikille.

Käynti toimiston ovesta parkkipaikan puolelta. Tervetuloa! t:SANNA

ELÄMÄÄ YHDESSÄ – PERHERYHMÄ

Elämää yhdessä -ryhmä kokoontuu kirkolla suunnilleen joka toinen perjantai (7krt) klo 17 alkaen, ja syksyn teemana on ”Kasvuun Kristuksen kaltaiseksi”. Ryhmän tavoitteena on luoda yhteyttä lapsiperheiden välille ja tarjota paikka, jossa pysähtyä elämän isojen kysymysten äärelle ja kasvaa kohti hengellistä aikuisuutta. Illan päätteeksi on tarjolla iltapalaa klo 19. Lastenhoito pyritään järjestämään tarpeen mukaan. Syksyn kokoontumiset: 30.8, 13.9, 4.10, 18.10, 8.11, 15.11 (klo 18!) ja 29.11. Lisätietoa Sanna Kurjelta: 050 4705569. Tervetuloa mukaan! (Käynti toimiston ovesta parkkipaikan puolelta)

KIDS’ ACTION NIGHT -tapahtumat

Syksyn Kid’s action night -tapahtuma on perjantaina 22.11 klo 18 alkaen kirkolla. Tapahtuma on tarkoitettu etupäässä koululaisille, mutta myös nuoremmat ovat tervetulleita huoltajan kanssa. Kid’s action night alkaa ja päättyy yhteisellä ohjelmaosuudella salissa. Välissä lapset saavat kiertää erilaisia toimintapisteitä, joita löytyy ympäri kirkkoa. Ohjelmassa on myös herkuttelua nyyttärien muodossa. Tapahtuma päättyy klo 21.