LAPSET SU JUMALANPALVELUKSISSA KLO 11.00

Musiikkipainotteinen, leikkiin, soittoon, lauluun ja yhteiseen touhuun keskittyvä pyhäkoulu järjestetään joka sunnuntaina eli klo 11 alkaen. Jos kirkolla on ehtoollinen päättyy pyhäkoulu ennen ehtoollista, jotta lapset voivat perheidensä kanssa olla läsnä ehtoollisen vietossa.

YHDESSÄ-JUMIKSET

Kerran kuussa järjestetään koko seurakunnan yhteinen Yhdessä Jumalanpalvelus. Yhdessä Jumalanpalvelukseen kaikki, iästä riippumatta, ovat yhdessä kohtaamassa toisiaan ja Jumalaa. Lapset esittävät yleensä alkupuolella jonkin pyhäkoulussa opitun leikkilaulun seurakuntaväelle. Lisäksi lapsille on opetuksen aikana pieni askartelu tai muu puuha kirkkosalissa, lasten olohuoneessa.

MUSAPERHEKERHO

Musaperhekerho Taimi kokoontuu kirkolla pyhäkoulutilassa perjantaisin klo 10-12.00. Kerho alkaa aamupalalla, jonka jälkeen on yhteinen musiikillinen ohjattu hetki ja askartelua. Aikaa jää myös rennolle yhdessä ololle, ajatusten vaihtamiselle sekä vapaalle leikille.

Kalenterista näet tarkasti onko Taimi kokoontumassa nyt perjantaina.

Käynti toimiston ovesta parkkipaikan puolelta. Tervetuloa! t:SANNA