RYHMÄT

Ryhmien kautta pääset tutustumaan paremmin seurakunnan väkeen. Voit kasvaa kristittynä ja päästä jakamaan omia taakkojasi, sekä kuunnella mahdollisesti myös muiden. Ryhmissä olet saamassa ja antamassa – sen mukaan kuin haluat. Ryhmiä vetää seurakunnan luotetut veljet tai sisaret.

Rukouspäivä piiri

Seurakunnalla kokoontuva ryhmä rukouksen merkeissä. Ryhmä kaffittelee, jakaa sanaa lyhyesti ja rukoilee sekä esirukoilee ihmisten puolesta.

Kokoontuu, joka tiistai klo 11.00

Yhteyshenkilö Seppo Iivanainen 0400922857

Rukousilta piiri

Kokoontuu, joka toinen torstai klo 18.00

Yhteyshenkilö Seppo Iivanainen 0400922857

Äijäpiiri

Miesten oma ryhmä. Miehet kokoontuvat noin kahden viikon välein. Illassa syödään, keskustellaan ja saunotaan yhdessä.

Paikka vaihtelee, Kouvolan Vapaaseurakunta & Kouvolan Helluntaiseurakunta

Yhteyshenkilö Marko Sillanpää 0503900672

Lähetyskahvit

Seurakunnalla kokoontuva ryhmä lähetyksen ajankohtaisista asioista kiinnostunut ryhmä. Rukoillaan, kahvitellaan, lauletaan ja kerrotaan lähetyksen asioita.

Kokoontuu, joka toinen keskiviikko klo 12.00

Yhteyshenkilö Kim Auvinen       0442148168

Tervetuloa mukaan

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan ryhmiin. Kalenterista voit tarkistaa onko ryhmä menossa juuri tällä viikolla.