SEURAKUNTIEN YHTEYS

NE JOTKA HALUAVAT, LÖYTÄVÄT KEINOT...
ISÄ MEIDÄN RUKOUSILLAT KLO 18.00

YHTEISET TAPAHTUMAT

TERVETULOA MUKAAN!

ISÄ MEIDÄN - KRISTITTYJEN YHTEISEN RUKOUKSEN ILLAT

Tausta:

1. Keväällä 2016 Kymenlaaksossa oli Mahdollisuus muutokseen kampanja. Silloin meillä oli kokoaikainen rukousrinki kampanjan puolesta. Kampanjan loputtua jäi vahvana elämään ajatus jatkaa yhteistä rukousta eri seurakuntien ihmisten kanssa, kuten oli kampanjassakin tehty. Kampanjan jälkeen se ei kuitenkaan toteutunut mutta monen mieleen jäi kaipuu ja siemen yhteisen rukouksen jatkamiseksi ja nimenomaan siksi, että evankeliumi sai jalansijaa Kymenlaaksossa ja ihmiset alkaisivat etsiä Jumalaa ja löytäisivät Hänet.
  2. Joulukuussa 2017 tehtiin Pohjois-Kymenlaaksosta retki Turun Kristuspäivään. Jo menomatkalla bussissa nousi vahvana ajatus siitä, että tarvitsemme yhteistä rukousta oman maamme ja oman alueemme puolesta. Kristuspäivässä se vain vahvistui. Jumalan apua me totisesti tarvitsemme. Pääministeri Sipilä toi valtiovallan tervehdyksen Kristuspäivään. Hän luki myös Kyösti Kallion sodanaikaisen rukouksen maamme puolesta. Vaikka rukous on sodanajan rukous, miten ajankohtainen se on tänä päivänä, kun ajattelemme omaa isänmaatamme.

”Kyösti Kallion rukous” itsenäisyyspäivänä 6.12.1939.

Taivaallinen Isämme, katso armossasi kansamme puoleen. Sinä olet luonut sen ja rakastat sitä.

Sinä näet että se on mitä suurimmassa vaarassa. Siksi rukoilemme Sinua: Herra, auta meitä hädässämme äläkä anna meidän hukkua. Lahjoita kääntymys synnin ja laittomuuden tieltä, jotka johtavat kansamme tuhoon. Herra, armahda meitä. Herra Jeesus Kristus, ilman sinua olemme voimattomia hävittäviä voimia vastaan, jotka tulivat kansamme yli ja myrkyttävät sen. Siksi me kerskaamme Sinun voitostasi pahuuden henkiolentoja vastaan, joiden vaikutukset ovat joka päivän sanoin ja kuvin julkisuudessa nähtävissä. Herra sinä olet Golgatan ristillä voittanut pimeyden vallat. Niiden täytyy väistyä myös tänään, koska ylistämme sinun nimeäsi niiden ylitse. Tähän me uskomme, sillä Sinä voit myös meidän aikanamme varjella ihmiset saatanalliselta eksytykseltä. Herra armahda meitä. Auta meitä Pyhän Henkesi kautta ryhtymään omassa elämässämme taisteluun syntiä vastaan ja olemaan kestäviä loppuun asti. Tee meidät kansamme keskellä merkiksi Sinun vapauttavasta armostasi.

Täytä meidät niin Sinun rakkaudellasi, että me tulemme kuuliaisiksi Sinun käskyillesi. Rakkautesi olkoon meissä se voima, joka voittaa pimeyden vallat kansassamme. Herra Jeesus Kristus, kaiken voimme sinun kauttasi, siihen me uskomme.

Armahda meitä. Aamen.