Verso Partio

Yleistietoa Verso partiosta

Verso Partio - elämää ja elämyksiä oppimisen äärellä

PARTIO

Kelo-Versot on SVN:n (Suomen Vapaakirkon Nuoret ry) alaisuudessa toimiva partio lippukunta. Kelo-Versot kuuluvat Kymenpartiopiiriin ja kattojärjestönä meillä on Suomen Partiolaiset ry. Kelo-Versot lippukunta on perustettu 1983 ja se toimii Kouvolan Vapaaseurakunnan tiloissa. Kelo-Versoissa noudatamme Suomen Partiolaisten laatimaa partio-ohjelmaa. Osana versopartiotoimintaa noudatamme SP:n ohjelman rinnalla myös SVN:n polku316-kasvatusohjelmaa.

MIKÄ IHMEEN PARTIO?

Partiossa oppii uusia asioita luonnosta, itsestään, muista ihmisistä ja lähiympäristöstä. Asioita opitaan tekemällä – ei kirjoista lukemalla. Partiossa toimitaan yhdessä: käydään retkillä kävellen, hiihtäen, pyörällä tai meloen, harjoitellaan ensiapua ja askarrellaan sekä harjoitellaan erätaitoja luonnossa. Välillä järjestämme myös pidempiä yön yli leirejä ja tapahtumia.

KUKA VOI TULLA MUKAAN?

Partioon on tervetullut kuka tahansa! Partio on avoin kaikille 7 vuotta täyttäneille, yläikärajaa ei ole. Partiossa toimitaan yhdessä ja ollaan tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa. Tärkeää ei ole se mistä tulet, vaan se, että haluat olla mukana.

KURKISTUS KOLO-ILTAAN…

Partio ryhmät kokoontuvat kerran viikossa ja yhteinen kokoontuminen voi näyttää vaikkapa tältä:

Keskiviikkona klo 17 partiolaiset saapuvat koloiltaan kirkolle. Aloitamme yhteisen kokoontumisen Kelo-Versojen omalla partiohuudolla ja jatkamme siitä ulkoleikkien parissa. Ulkoleikkien jälkeen kokoonnumme sisälle hartaushetkeen ja sen jälkeen sudenpennut ja seikkailijat suuntaavat omiin ikäkausiohjelmiinsa. Sudenpennut ompelevat tänään omia eväspusseja tulevia partioretkiä varten, seikkailijat puolestaan suorittavat leivontamerkkiä ja loihtivat yhdessä suklaapavlovaa. Kolo-illan päätteeksi kokoonnutaan sisaruspiiriin ja kiitetään kuluneesta partiokerrasta. Nähdään taas ensi kerralla!

Tervetuloa mukaan Kelo-Versojen seikkailuihin!!!

Reija Nieminen                                        Sanna Kurki

Lippukunnanjohtaja                                 Akela

Tulevat tapahtumat

26.-27.

Syyskuu

Partioretki

Ota yhteyttä Reijaan tai Sannaan.