YHDESSÄ JUMALANPALVELUS

YHDESSÄ JUMALANPALVELUS

jossa sykkii koko seurakuntaperheen sydän!
Jumalanpalvelus koostuu live-bändin vetämästä ylistyksestä, rukouksesta, hyvästä opetuksesta ja elämänmakuisista todistuspuheenvuoroista.

Lapset ovat tervetulleita mukaan ja heille on omaa kivaa ohjelmaa.
Jumalanpalveluksen jälkeen on koko seurakuntaperheen yhteinen ruokailu hintaan 10€/hlö, Lapset ja opiskelijat 5€/hlö. HUOM! Korona aikana ruokailuissa poikkeuksia.

Ilmoittauduthan ruokailuun mukaan viimeistään edeltävänä keskiviikkona laittamalla tekstiviestin mallilla “NIMI” ja RUOKAILU. Tekstiviesti menee pastorimme puhelimeen.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

LÄHETÄ TÄSTÄ TEKSTIVIESTI 0442148168

 

 

 

F.A.Q.

Saattaa ehkäpä kiinnostaa – seurakunnastamme yleisesti… 

Uskommeko Hengen armolahjoihin? 

Kyllä, uskomme koko Jumalan ilmoitukseen myös tällä saralla. Pyrimme löytämään, käyttämään ja ylläpitämään armolahjoihin perustuvaa kulttuuria seurakunnan elämässä. Taivaallinen Isä on hyvä antaja, lahjat ovat suuri ilo ja apu uskovien elämässä, jotka toimivat myös todistuksena Jeesuksen evankeliumin totuudesta. 

Mistä seurakunta saa rahaa?

Vapaaseurakunta toimii lähes täysin n. 95% yksityisten lahjoitusten varassa. Seurakuntaa siis kannattelevat pitkälti sen omat jäsenet, uskollisuus tässäkin asiassa on hedelmällistä ja mahdollistaa seurakunnan vaikuttavan työn sen laajuudessaan. Kouvolan kaupunki tukee hieman lapsi- ja nuorisotyötä leiri- ja toiminta-avustuksin. Kiitos!

Voinko tulla, vaikken ole seurakunnan jäsen?

Seurakunnan elämään voi kaikki ihmiset tulla mukaan. Saat aivan vapaasti osallistua Jumalanpalveluksiin, ryhmien tapaamisiin ja lähes kaikkeen seurakunnan toimintaan. Päävastuu tehtävät kuitenkin hoituvat seurakuntalaisten toimesta, myös äänioikeus on vain seurakunnan jäsenillä. Olet sydämellisesti tervetullut seurakuntamme toimintaan mukaan. 

Onko vapaaseurakunta ainut ja oikea? 

Jos meren voisi täyttää hiekanjyvillä, niin silloin se saattaisi olla mahdollista. Mutta Jumala on suurempi kuin meidän käsityskykymme. Kuulumme vapaakirkolliseen perheeseen, jossa on omat luonteen lujuutensa ja heikkoutensa. Meidän ehkäpä luonteenpiirteeseen kuuluu avarasydämisyys, joka ilmenee allianssi henkenä. Toinen tärkeä piirre on ajattelullinen vapaus teologisissa kysymyksissä. Meillä saa kysyä ja kyseenalaistaa, olemme matkalla kohden syvempää ymmärrystä totuudesta. 

Miten pääsee mukaan?

Tuleppa kokoukseen ja nappaa vaikka pastoria hihasta. Katsotaan mikä voisi olla sinun paikkasi seurakunnan elämässä. 

Kristillinen seurakuntako?

Ehdottomasti. Jaamme mm. yhteisen uskontunnustuksen kristillisten seurakuntien kanssa. Teemme myös paikallisesti laajaa yhteistyötä seurakuntien ja kristillisten järjestöjen kanssa.